Árajánlatkérés

Autóalkatrész és gépjárműalkatrész valamint szerelési segédanyag árajánlatkérés

A hatékonyabb ügyintézés érdekében válassza ki milyen módon kíván árajánlatot kérni. Kérem olvassa el és vegye figyelembe ajánlásainkat. Ügyfélszolgálatunk leterheltsége elég magas, ezért lehetőség szerint kerülje a telefonos érdeklődést, vagy csak a legszükségesebb mértékben tartsa fel munkatársunkat. Amennyiben konkrét igénye van azt e-mailben vagy az alábbi ajánlatkérő űrlap elküldésével tegye meg. Minden levelet a megfelelő prioritással kezelünk. Ma már 2024.07.16. napja van. Ne halogassa tovább alkatrészbeszerzését! Kérje ajánlatunkat!

Telefonhívás, telefonos ajánlatkérés

Alkatrész árajánlat kéréséhez feltétlenül készítse elő a jármű forgalmi engedélyét és vagy legalább az autó ALVÁZSZÁMÁT, de szükség lehet további adatokra is! Készítsen jegyzetet magának, hogy pontosan mire lenne szüksége, csak így tudunk maximálisan időhatékonyak lenni.

Telefonszámunk: +36-20-352-8484


Árajánlatkérés e-mailben.

Amennyiben ön gyorsabbnak vagy más szempont alapján jobbnak ítéli meg, hogy ajánlatkérését e-mailben küldje el, akkor kérem, hogy lehetőleg az alábbi űrlapon is megtalálható adatokat adja meg és egy e-mailben 1 autóval kapcsolatban felmerült igényeket közvetítsen. Ez megkönnyíti, hogy ne keveredjenek az adatok és az alkatrészek. Az e-mailes ajánlatkérés előnye lehet, hogy képet is tud küldeni a problémáról/igényelt alkatrészről és ez már az első egyeztetéskor rendelkezésünkre áll. Pláne előnyös, ha esetleg nem ismeri az alkatrész pontos nevét, csak helyét.

Ajánlatkéréshez használatos e-mail címunk: hello [KUKAC] autoalkatreszkell [PONT] hu


Az alábbi űrlapon keresztül csak ajánlatkéréseket fogadunk! Egyéb ügyben kérem a kapcsolatfelvételi űrlapot használja!

Árajánlat kérés űrlapon keresztül

Amennyiben tudja, hogy cég nevére kéri majd a számlát, kérem adja meg a cég nevét is.
Kérjük adja meg mobiltelefonszámát is, hogy gyorsabban tudjunk kérdés esetén egyeztetni.
Kérem ellenőrizze, hogy biztos helyes email címet adott meg!
A legegyszerűbb, ha megadja mert akkor a további adatokra nincs feltétlen szükség!
Lehetőleg a forgalmi engedélyben szereplő adatot használja, vagy ha tudja adja meg a típuskódot is. D1, D2 és D3 mezők
Forgalmi engedély szerinti gyártási év és, ha ismert, akkor a hónap is.
Nem minden esetben szükséges, de sokszor segítség ha tudom.
Kérem részletesen írja le mit és hány darabot szeretne. Ha ismeri az alkatrész gyártmányát, cikkszámát, akkor azt is megadhatja. Az eltérő tételeket lehetőleg új sorba/bekezdésbe írja!
A képek küldése később e-mailben lehetséges. Ha úgy ítéljük meg, hogy szükséges, akkor a megadott e-mail címére fog kapni róla értesítőt.
Kérjük válasszon, mert ennek megfelelően csak a raktári tételeket vagy az előrendelhető tételeket is szerepeltetjük az ajánlatban.

Kérjük megrendelés előtt tájékozódjon a szállítás feltételeiről, a fizetési módokról és a garanciáról is!

További kérdései merültek fel?