Fizetési módok

Fizetési módok és feltételei az autoalkatreszkell.hu oldal használói részére

Az autoalkatreszkell.hu oldal vásárlói 2024.05.22. napján az alábbi fizetési módokkal egyenlíthetik ki a megrendelt termékek ellenértékét:

Készpénzfizetés (átvételi ponton)

Jellemzően személyes átvételkor, de egyéb esetekben is felmerülhet, hogy készpénzzel kívánja kiegyenlíteni rendelését. Jelenleg bármelyik szállítási módot is választja vásárlásakor a készpénzfizetés bármely verzióban lehetséges, csak nem annyira kényelmes, ha nem személyes átvételt választott szállításra. Kérjük amennyiben módja és lehetősége van a visszaigazolás során megadott végösszeget készítse magához, hogy gyorsítani lehessen a termék átadását.

Készpénzfizetéses rendelés esetén a maximális fizethető végösszeg: 500.000.-Ft. Magasabb rendelési végösszeg esetén banki átutalás lehetséges.


Banki átutalás

A banki átutalás az egyik legkorszerűbb fizetési mód és az azonnali utalási rendszernek köszönhetően rendkívül gyors. Átutalás esetén az e-mailben megküldött előreutalásos végszámlában minden az alább szükséges adatot megtalál az eredményes és pontos adminisztrációhoz:

 • Cégnevünk: KI A SZABADBA Kft.
 • Cég székhelye: 1133 Bp. Kárpát u. 31 5/17. (ez nem minden esetben szükséges)
 • Számlaszámunk: MHB Bank (korábban Budapest Bank) 10101346-32925100-01003004
 • Feladó neve
 • Csak a számla sorszámát kérjük a közlemény rovatban feltüntetni a következő szerint: 2023/00000

Azok számára akik külföldi számláról vagy pl: Revolut számláról utalnának szüksége lehet további adatokra. Ezek szintén megtalálhatók a számlán, mint adat:

 • Számlavezető pénzintézet: MHB Bank Nyrt. (Korábban Budapest Bank)
 • SWIFT: BUDA HU HB
 • IBAN: HU04

Banki átutalás választásakor a vásárolt termékek ellenértékét minden esetben előreutalással szükséges kiegyenlíteni, de csak a véglegesen elfogadott rendelés visszaigazolás után , ha erről külön e-mail értesítést kap, melyben csatolmányként (.pdf) az előreutalásos vásárlási számla is szerepel. Kérjük ellenőrizze a számlán szereplő adatokat, rendelésének tételeit és a végösszeget és csak azután utalja el a számla végösszegét lehetőleg a fizetési határidőn belül. Ha megkapta e-mailben a számlát, akkor biztos lehet benne, hogy teljesíteni is tudjuk tartalmát, tehát a szállítás vagy átvétel feltétele már csak a fizetés. Fizetést követően a csomagot átadjuk a szállítónak vagy biztosítjuk az átvétel lehetőségét időpont egyeztetés alapján.


SimplePay fizetési megoldások Maestro, Mastercard és Visa kártyával

SimplePay fizetési megoldások

A SimplePay fizetési megoldásainak köszönhetően elképesztően kiszélesedett és leegyszerűsödött fizetési megoldások állnak rendelkezésre vásárlóink részére. A SimplePay használata egyszerű, biztonságos és nagyon gyors. A tévedések és a minél alacsonyabb hibás befizetés érdekében PayByLink, azaz linkes fizetési rendszerben tud nálunk fizetni a következők szerint. A megrendelés beküldése után ellenőrizzük rendelését és, ha minden tétele teljesíthető, akkor számlázó rendszerünkből egy rendelés visszaigazoló e-mailben .pdf csatolmányban megküldjük hivatalos megrendelés visszaigazolását és a SimplePay fizetési oldalára mutató linket. A fizetési link megérkezésétől számítva 5 naptári nap áll rendelkezésére, hogy kifizesse a végösszeget. Bármilyen módosítási/változtatási vagy 5 napon túli fizetési igényét kérjük a megküldött levélre válaszolva jelezzen. A Simplepay linkes fizetési rendszeren keresztül az alábbi módon egyenlítheti ki rendelését előre fizetéssel:

 • bankkártyás/hitelkártyás fizetés online az e-mailcím és kártyaadatok megadásával (elfogadott kártyák: Maestro, MasterCard, Visa),
 • Simple fiókból melyben már regisztrált kártyáinak valamelyikével fizethet,
 • QR-kódos fizetéssel Simple fiókból.

Hibás vagy sikertelen fizetésről a Simplepay jelzést küld! A fizetési link lejáratig (5 nap) használható. Ha már fizetett a linkre kattintva a rendszer jelzi, hogy fizetése sikeres.

FONTOS! Az autoalkatreszkell.hu soha semmilyen formában nem kéri öntől kártyaadatait vagy pin kódját! A fizetéskor biztonságos oldalon keresztül az OTP Mobil Kft. által üzemeltetett SimplePay fizetési rendszeren adja meg kártyaadatait, amit a SimplePay részünkre azonosítható módon nem továbbít. Kizárólag https://securepay.simplepay.hu/ kezdetű fizetési linkre kattintson. (Ez a link csak példa!) Letöltheti a részletes simplepay ismertetőt is vagy látogasson el a https://simplepay.hu/ oldalra és tájékozódjon további lehetőségeiről. Ha úgy érzi kártyájának használatával visszaélés történt, feltétlenül vegye fel velünk a kapcsolatot.


FONTOS! Ha bármelyik fizetési módot is választja és ezzel szemben Őn úgy dönt, hogy a befizetését közvetlenül bankfiókban teszi meg – ami nem szerepel a választások között – úgy befizetésenként egységesen bruttó 500Ft kezelési költséggel megemeljük a vásárlás vételárát.

Ez mit jelent?

Pl.: Ha ön 2 részletben fizeti ki a vásárlás összegét akkor 1000Ft-al többet kell összességében befizessen a számlánkra. VAGY Ha ön előre nem értelmezi helyesen a banki átutalás fogalmát és besétál a bankunkba befizetni az összeget és elfelejti hozzátenni az 500Ft költséget akkor, a pénz megérkezésekor jelezni fogjuk, hogy a befizetése nem fedezi a tényleges vételárat így újra be kell fáradjon a bankba és újra be kell fizessen legalább 1000Ft-ot hiszen 2-szer történik közvetlen számlára befizetés!!!

Javasoljuk válasszák az elérhető fizetési módozat valamelyikét. Ezek minden esetben kényelmesek. Megértésüket köszönjük.

Most már ismeri a fizetési módokat.

Kérjük megrendelés előtt tájékozódjon a szállítás feltételeiről és a garanciáról is!